ویدئو| قنوت عاشقی | به وقت نماز عید فطر در حرم مطهر رضوی ویدئو| ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما» فیلم کامل قسمت بیست‌ونهم زندگی پس از زندگی (فصل ششم) | تجربه‌گر: جهانگیر ولادی(بخش‌دوم) (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | سفره‌های مهربانی - محله قاسم‌آباد ویدئو | نقاره‌زنی به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر در حرم مطهر رضوی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) رویت ماه شوال در روستای گرماب در تربت‌ حیدریه ویدئو | محافل قرآنی مشهد | جلسه قرآن متوسلین به حضرت علی اصغر (ع) در محله نخریسی ویدئو| سفره های مهربانی در محله کوهستان پارک ویدئو| معرفی کتاب | سینمای سانسور اینفوگرافی| مبلغ فطریه از نظر مراجع اینفوگرافی| اعمال شب و روز عید فطر ویدئو| سقوط یک هواپیمای دیگر در آمریکا فیلم کامل قسمت بیست‌وهشتم زندگی پس از زندگی (فصل ششم) | تجربه‌گر: جهانگیر ولادی (بخش‌اول) (۹ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | تلاش ناموفق برای ترور پوتین | انفجار یکی از لیموزین‌های کاروان رئیس‌جمهور روسیه ویدئو| حجت الاسلام قاسمیان: کوروش کبیر همان ذوالقرنین است ویدئو| تصاویر فراجا از واقعیت ماجرای تحصن غیرقانونی مقابل مجلس ویدئو| مقام‌نامه | بازار جهان ویدئو | معرفی کتاب| ایذا
سرخط خبرها

ویدئو | جشن تولد خداداد عزیزی | غزال تیزپای فوتبال ایران،۵۱ساله شد

روز گذشته دوستان و هم‌بازیان قدیمی خداداد دورهم جمع شدند تا او را به مناسبت تولد ۵۱ سالگیش غافلگیر کنند.
  • کد خبر: ۱۱۳۸۰۸
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۲۶

به گزارش شهرآرانیوز، خداداد عزیزی که دایره محبوبیتش از مرزهای استان خارج شده، در حالی وارد ششمین دهه زندگی اش می شود که این روزها از دنیای فوتبال دور است.

غزال تیزپای ملبورن حالا بیشتر در برنامه های اینترنتی و تلویزیونی دیده می شود و تجربه جدیدی را در زندگی اش تجربه می کند و اتفاقا بازهم با همان صراحت لهجه ای که دارد، یکی از چهره های موفق جلوی دوربین است.

 

خداداد عزیزی که در اولین روز تابستان سال ۱۳۵۰ متولد شده، امروز از سوی برخی از پیشکسوتان مشهدی و شاگردان خود در آکادمی‌اش سوپرایز شد؛ چرا که جشن تولدی ویژه با حضور چند چهره خاص برای غزال تیزپای فوتبال آسیا تدارک دیده شده بود.

مهدی قیاسی، اسماعیل شجیع و حسین پاس که همگی جزو پیشکسوتان نامدار فوتبال خراسان هستند و مربی خداداد عزیزی بودند، در این مراسم حضور داشتند و در کنار آن‌ها، چهره‌هایی چون رضا ناصحی و حسین بادامکی از همبازیان سابق خداداد هم در مراسم امروز حضور یافتند.

چهره ویژه جشن تولد ۵۱ سالگی خداداد عزیزی، پسرش امیرحسین عزیزی بود؛ او که از سال گذشته در مستطیل سبز فعالیت خود را آغاز کرده و در آکادمی پدرش مشغول به فعالیت است، امیدوار به آن بوده که بتواند پا در مسیر خداداد بگذارد و در سالیان پیش‌رو بتواند در فوتبال ایران چهره شاخصی شود.

خداداد عزیزی که از اقدامات پیشکسوتان مشهدی و البته شاگردانش در آکادمی خود سوپرایز شده بود، در حاشیه جشن تولد ۵۱ سالگی، در پاسخ به سوالی پیرامون آینده فوتبالی پسرش و این‌که آیا او موفق خواهد شد، گفت: او یکسال است که فوتبالش را آغاز کرده و دوست دارم مانند خودم بدون حمایت خاصی و برمبنای توانایی های خود رشد کند. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->